Foto: Jan Sand Infoboks Kjellerup – Skive 1-7 2.

Hjemmeholdet kom bedst ud til anden halvleg og havde flere fine muligheder for at bringe balance i regnskabet. Charalampos Lykogiannis slog fra højre side et giftigt frispark ind mod det lille felt, hvor Luca Ceppitelli kom højest i en klump af spillere og headede 2-0 i kassen for Cagliari. Kampen sluttede 2-0 til Rizespor, der med sejren kravlede op på sjettepladsen, mens Jens Jønsson og Konyaspor ligger på femtepladsen med ét point mere.

Foto: Getty Images Infoboks Konyaspor – Rizespor 0-2 Superlig 2′ 0-1 Vedat Muriqi 68′ 0-2 Samu 77′ 0-2 Nejc Skubic Rizespor Konyaspor Superlig Jens Jønsson Se Burnley – Leicester Stream live på Eurosport Player Jens Jønsson spillede hele kampen, da Konyaspor tabte 2-0 til Rizespor i den tyrkiske Super Lig. Horsens og Brøndby har begge masser på spil i søndagens opgør i Horsens, der bliver spillet ud fans af udeholdet som straf for urolighederne i det tilsvarende opgør i maj.

Herefter bølgede det frem og tilbage, og efter 80 minutter faldt afgørelsen, da netop indskiftede Andre Gray lynede for Watford efter Roberto Pereyras fine fremlægning. Fiorentina kunne før kampen fortsat have et lille håb om at spille europæisk i næste sæson, men det krævede en sejr mod Cagliari, hvis håbet skulle få vinger. Palace forsøgte at svare igen, men Watford kom tættere på 3-1 end gæsterne på udligningen, udover en dobbeltchance i overtiden.

2-1 sluttede det dog, og Watford er blandt den første semifinalist. Indskiftede Andre Gray blev matchvinder. Den stilling holdt frem til pausen. Sorte penge i dansk divisionsfodbold har længe været ulmende sag, som kun har ramt få klubber i forbindelse med ulovlige kørepenge.

Det handler først og fremmest om, at vi skal have afviklet kampen, så det er trygt for alle at være på stadion, siger Kristian Nielsen. Mikkel Jespersen udlignede til 1-1 på straffe, og inden pausen havde Jeppe Mogensen og André Bjerregaard gjort det til 3-1. Ifølge Lauritzen kan en informationskampagne, et kig på de kontraktlige forhold, mere kontrol og hårde sanktioner være nogle af våbene mod de sorte penge.

Jens Jønsson var i første omgang henvist til bænken, men da Marko Jevtovic pådrog sig en skade under opvarmningen, blev der plads til danskeren på den defensive midtbane. Med 20 minutter spillet tog Skive dog fat. Det er ikke det samme som, at det er løst, men det er mindre, siger Lauritzen til TV2 Sport.

Med 66 minutter spillet var den igen gal i Firenze-defensiven. 15 år siden i dag: Esbjerg kom til Vestegnen og SLAGTEDE Brøndby Han har ikke leveret i år og kommer ikke til at gøre det – Gaxe tror ikke længere på Brøndby-profil Brøndbys nye strategi er første skridt mod Hjulmands entré – Stadsgaard spekulerer ‘Brøndby skal op og ligge i top-tre, og det kan man ikke spare sig til’ Vil sælge for 44 mio.: XL-Debatten vender Brøndbys nye strategi Foto: Getty Images Infoboks AC Horsens – Brøndby IF Superligaen Grundspil (17/03) bet365 3,80 3,50 1,95 NordicBet 3,65 3,65 2,00 Oddset 4,00 3,65 1,90 Brøndby IF AC Horsens Superligaen Grundspil Horsens forventer ifølge Horsens Folkeblad, at der kommer 5000-6000 tilskuere til søndagens afgørende brag mod Brøndby.

Foto: Getty Images Infoboks Chicago Fire – Seattle Sounders FC Major League Soccer samlet tabel (16/03) bet365 2,30 3,40 3,00 NordicBet 2,30 3,40 2,95 Oddset 2,25 3,30 2,85 Chicago Fire Nicolas Gaitan Se alle danske transfers på bold.dk’s transferliste Se Burnley – Leicester Stream live på Eurosport Player Den tidligere Atletico Madrid-spiller Nicolas Gaitan skifter kinesiske Dalian Yifang ud med amerikanske Chicago Fire. Et skud snert forbi den ene stolpe i det 51. minut blev minuttet efter afløst af en scoring for hjemmeholdet, da Joao Pedro kom løbende ind i feltet på bagerste stolpe og fik kontakt med et fremragende, skruet indlæg, som han let kunne skubbe i mål til 1-0.

Det lykkedes han dog ikke med, og det udnyttede Rizespor-topscorer Vedat Muriqi til at banke føringsmålet ind. Landstræner Åge Hareide er da også fuld af tillid til sin forholdsvis anonyme midtbaneslider. – Han har gjort det godt, når han er kommet ind i landskampene. Han var således med ved alle samlinger, fik et kort indhop ved VM og scorede et fremragende mål i testkampen mod Østrig i oktober.

Gæsterne måtte undvære skadede Wilfried Zaha, men var ganske godt med i en livlig indledning, hvor begge mandskaber bød ind med muligheder. Han er en god mand for vores hold, siger Åge Hareide. Bordeaux er blevet skiftet ud med Genoa, hvor den danske landsholdsspiller er trådt lige ind i startopstillingen. Fra starten af de sidste 45 minutter kom Cagliari dog blæsende. Med sejren går Skive forbi Kolding i toppen af 2. division gruippe 1, inden Kolding lørdag spiller i Taarup-Paarup.

Efter lidt mere end en times spil ramte Deni Milosevic stolpen med en afslutning uden for feltet, og kort efter var det kun en stor redning fra gæsternes målmand, der holdt bolden ude af nettet, da hans egen mand headede den mod mål. Der var tre vigtige point på spil i den tyrkiske Super Lig, da Konyaspor og Rizespor lørdag middag tørnede sammen.

Efter en lille halv time tog værterne føringen, da Etienne Capoue sparkede bolden i tomt mål efter en stor fejl af Palace-keeper Vicente Guaita. I stedet var det Rizespor, der med 20 minutter igen kunne øge føringen. Med nederlaget synes Fiorentinas håb om at nå den sjetteplads, der giver adgang til Europa League, at slukkes.

Federico Chiesa gav Fiorentina en livline med reduceringen til 2-1 kort før tid, men tættere kom Fiorentina ikke på at få point. Det vil være en konkret vurdering fra vores sikkerhedsansvarlige, hvordan den slags eventuelt skal håndteres. Der er ingen udebaneafsnit til opgøret og ekstra visitationszoner til søndagens kamp, men skulle en tilskuer alligevel juble over en Brøndby-scoring kan det få konsekvenser. – Det kan jeg ikke svare på.

Christian Nørgaard havde ikke spillet en kamp for Fiorentina siden 27. januar, men fredag aften var den tidligere Brøndby-fighter i startopstillingen for sit hold, som på udebane mødte Cagliari i Serie A. Et kontraangreb endte i sidste ende foran Braian Samudio, der sparkede 2-0-scoringen i mål. Her fik han dog noget af en mareridtsstart, da Konyaspor allerede kom bagud efter blot to minutter.

Nejc Skubic blev sendt tidligt i bad, og med en mand i undertal så et comeback ud til at være mere end almindeligt svært. Christian Nørgaard blev skiftet ud i det 70. minut. Før kampen indtog Konyaspor en plads som nummer fem, mens gæsterne lå nummer 11 med fire point op til dagens modstander.

Division Gruppe 1 Se Burnley – Leicester Stream live på Eurosport Player Med en sejr på 7-1 over Kjellerup fredag aften hopper Skive forbi Kolding og tager førstepladsen i 2. division gruppe 1. Landstræner Åge Hareide har været meget tilfreds med det, han har set, og derfor udtog han forleden Lerager til de kommende EM-kvalifikationskampe. – Vi har ikke besøgt ham endnu, men vi har set hans kampe, og han har gjort det godt, siger Åge Hareide. – Det passer ham godt at spille i Genoa, for de er stærke i defensiven, og Lukas har en stor rolle i den aggressive del af deres spil og deres presspil. Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk Infoboks NordicBet Liga 2. Cagliari ligger fortsat nummer 14 i Serie A. Jeg er meget glad for ham.

Skive IK kunne med en sejr over Kjellerup i fredagens udekamp erobre førstepladsen i 2. division gruppe 1, og det var lige, hvad skibonitterne gjorde – meget overbevisende endda. Gaitan tog til kinesiske Dalian Yifang fra Atletico Madrid for et år siden, og han har tidligere i karrieren spillet for Boca Juniors og Benfica. Watford og Crystal Palace tørnede lørdag sammen i den første af fire FA Cup-kvartfinaler denne weekend.

Begge mandskaber havde en fornuftigt chance inden pausen, men det forblev 1-0 efter 45 minutter. 38-årige Heurelho Gomes kom på arbejde kort inde i anden halvleg efter et hjørnespark , og efter godt en times spil svarede Palace tilbage. Det udeblev også.

Nicolas Gaitan rykker efter et år i Kina nu til USA, nærmere bestemt Chicago Fire i Major League Soccer. Den 31-årige argentiner er torsdag blevet præsenteret i Chicago Fire, hvor han får en etårig aftale med option på én sæson mere. Foto: Jan Sand Infoboks Kjellerup – Skive 1-7 2. Hjemmeholdet Kjellerup, der ligger sidst i tabellen, kom ganske vist foran 1-0 ved Rasmus Lysdahl efter bare otte minutter.

Lukas Lerager har skiftet klub i løbet af vinteren. Syv minutter senere blev opgave noget hårdere for danskerklubben. André Bjerregaard og Jeppe Mogensen garnede hver endnu en gang, inden Mikkel Jespersen og Magnus Jensen slog sejren fast med scoringer til 6-1 og 7-1 mod slutningen. Fiorentina er på 10. pladsen, syv point efter Torino på sjettepladsen.

Der var ikke meget action i første halvleg af opgøret, hvor hvert hold havde en enkelt god mulighed for scoring mod slutningen af halvlegen. Division Gruppe 1 7′ 1-0 Rasmus Lysdal 23′ 1-1 Mikkel Jespersen 33′ 1-2 Jeppe Mogensen 41′ 1-3 André Bjerregaard 67′ 1-4 André Bjerregaard 68′ 1-5 Jeppe Mogensen 81′ 1-6 Mikkel Jespersen 90′ 1-7 Christoffer Østergaard Skive Kjellerup 2. Den 25-årige midtbanespiller har i alt optrådt otte gange for det danske A-landshold. nicolai@bold.dk Division Gruppe 2 Se Burnley – Leicester Stream live på Eurosport Player Skatteminister Karsten Lauritzen har indledt et samarbejde med Divisionsforeningen for at komme sorte penge i dansk fodbold til livs, skriver TV2 Sport.

Vanvittige scener: Watford i FA Cup-semifinalen efter indskifters kludemål Keeper på skovtur: Watford let i front Engelsk wing kåret som rundens bedste spiller i Premier League Se alle målene her: Hattrickhelten Sterling og kontroversiel kendelse sikrer Man City-sejr HATTRICK: Vævre Sterling scorer for tredje gang mod Watford – se det her Foto: Getty Images Infoboks Watford – Crystal Palace 2-1 FA Cup 27′ 1-0 Étienne Capoue 62′ 1-1 Michy Batshuayi 79′ 2-1 Andre Gray Watford Crystal Palace FA Cup Se Burnley – Leicester Stream live på Eurosport Player Et par store fejl kostede mål, da Watford lørdag slog Crystal Palace med 2-1 i FA Cuppens kvartfinaler. Highlights: Bologna – Cagliari (Serie A) Tilbageblik: Da Esbjerg tog imod Fiorentina i Europa Leagues 1/16-finaler Highlights: Atalanta – Fiorentina (Serie A) Highlights: Cagliari – Inter (Serie A) Foto: Getty Images Infoboks Cagliari – Fiorentina 2-1 Serie A 52′ 1-0 Joao Pedro 66′ 2-0 Luca Ceppitelli 88′ 2-1 Federico Chiesa Fiorentina Cagliari Serie A Christian Nørgaard Christian Nørgaard spillede 70 minutter, da Fiorentina fredag aften tabte 2-1 til Cagliari i Serie A. Sæsonrekorden i Horsens er de 7612 fra 0-0-kampen mod Vejle august, og den bliver formentligt ikke slået. – Vi forventer, at der kommer 5000-6000 tilskuere og måske flere alt afhængig af vejrudsigten, siger Horsens-direktør Kristian Nielsen til Horsens Folkeblad.

Nicolas Gaitan har spillet 19 landskampe for Argentina. Han var måske ikke det mest kendte navn, da han kom ind, men han har udviklet sig til at være en solid stamspiller, som vi kan stole på. – Han ved, hvordan vi arbejder, og han ved, hvad vi forventer af ham. Petar Filipovic formåede ikke at håndtere en høj bold, som han 1xbet trustpilot to gange forsøgte at heade tilbage til egen målmand.

Highlights: Genoa – Frosinone (Serie A) Foto: Getty Images Infoboks Genoa – Juventus Serie A (17/03) bet365 6,00 3,75 1,60 NordicBet 5,55 3,55 1,71 Oddset 5,30 3,50 1,67 Genoa Danmark Serie A Lukas Lerager Lukas Lerager passer perfekt ind i Genoa, mener landstræner Åge Hareide, som er glad for den rolle, den 25-årige midtbanespiller har på landsholdet. Det ser meget fint ud, siger Hareide. 2018 belv Lukas Leragers store landsholdsår.

Men skatteminister Karsten Lauritzen har ifølge TV2 Sport nu indledt et samarbejde med Divisionsforeningen for at komme problemet til livs, og Lauritzen spår fremgang allerede om et år. – Det er min klare forventning, at så er problemet mindre. En skrækkelig Watford-fejl gav Michy Batshuayi chancen, og han afsluttede køligt til 1-1 i duel med Gomes. Division Gruppe 1 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *